Full Service Internet Marketing Bureau

Wij zijn een ervaren Online Marketing en Web design bureau met oog voor detail. Met werkervaring sinds 2006 op het gebied van webdesign, conversie optimalisatie (CRO), analytics, SEO en online marketing kunnen wij garanderen dat onze websites optimaal functioneren, geheel naar uw wensen.

Waarom voor ons kiezen?

Voorsprong

Onze voorsprong op de concurrentie is gebaseerd op het feit dat wij sinds 2006 als internet en affiliate marketeers aan de slag zijn. Hierdoor weten we als geen ander dat je ook andere kwaliteiten in huis moet hebben om een succesvolle website te realiseren. Technisch gezien houdt web design alleen het ontwerpen en realiseren van een website in. Web design omvat niet de volgende zaken:

 

  • Websites ontwerpen voor hoge zoekresultaten in google
  • Zoekmachine geoptimaliseerde webteksten schrijven
  • Marketinggerichte websites ontwikkelen
  • Advertentieteksten schrijven
  • Vaststellen of het nuttig is om betaald te adverteren
  • De website gebruiksvriendelijk maken

 

Resultaatgericht

Voordat wij uw website ontwerpen en bouwen voor hoge zoekresultaten in Google, kunnen we met onze marketing achtergrond, op zijn minst strategieën bespreken om u te helpen slagen. Voor sommige klanten betekent dit het uitwerken van een plan van aanpak en voor anderen het ontdekken van nieuwe markten waar zij zich op kunnen richten.

 

Focus

Onze focus ligt op de resultaten die u krijgt van uw website of internet marketing campagne. Onze "complete website" benadering betekent dat onze klanten niet later ontdekken dat hun websites te weinig bezoekers krijgt of dat de website verwarrend is voor de bezoekers.

Meeste webdesign bureaus specialiseren in web design of grafisch design. Hierdoor is het mogelijk dat uw website bepaalde elementen voor zoekmachine optimalisatie (SEO) missen en dan dient u een andere bureau in te huren om de gaten te vullen. Omdat u op deze wijze de website broksgewijs laat realiseren betaalt u de bureaus om elkaars werk te verbeteren.

WEBSITES DIE RESULTATEN OPLEVEREN

U heeft de leiding

Of het nou een simpele website of een complexe website is, wij begeleiden u door de beschikbare opties en we houden u stap voor stap betrokken, totdat het project compleet is.

 

Strategisch consultatie

We beginnen met een briefing waarbij we focussen op uw behoeften en strategische doelstellingen. Zo zijn we in staat om een website te maken dat geschikt is voor uw doelen.

 

Meedenkend

Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen vindt er vooraf altijd een gesprek plaats waarin wij meedenken met uw ideeën en wanneer dat nodig is uw ideeën aanvullen. Uw belang staat immers altijd centraal.

 

Passie

Wij hebben passie voor wat we doen, en we zijn trots op de resultaten van ons werk. Dit zorgt ervoor dat u altijd een uitstekende product ontvangt.

 

Ervaring

In de afgelopen tien jaar hebben we met grote en kleine bedrijven gewerkt. Wij begrijpen wat er nodig is om dingen gedaan te krijgen of het nu in een omgeving met veel stakeholders of een project zonder duidelijk gedefinieerde parameters is. Ook hebben we ervaring met nieuwe ondernemingen met een krap budget.

 

10

Jaar ervaring

143

Google Analytics Projecten

76

Email Campagnes

4

Aantal Collega's

96

SEO Campagnes